miercuri, 13 mai 2009

Crema noastra cea de toate zilele

Am facut ieri testul de piele la Vichy, sa aflu ce tip de piele am... de parca nu stiam deja. Eram doar curioasa sa vad ce imi zic specialistii ;) si daca sunt ok cremele pe care le folosesc.



Ce am aflat? Ca am tenul deshidratat. Asta stiam deja. Imediat ce ma spal pe fata sau cum da putin frigul ''ma strange fata''.

'' Pielea deshidratata este pielea care da senzatia ca 'tine' uneori pe timp uscat sau rece, isi pierde din stralucire si suplete.''

Prin urmare trebuie sa beau mai multa apa si sa folosesc creme pentru hidratare.


Ce e fain la testul asta e ca dupa ce il faci iti spune si ce creme ti se recomanda. Din nou, no big surprise. Merg pe drumul cel bun. Specialistii mi-au recomandat exact cremele pe care le folosesc deja.

Pentru curatare/demachiere OLIGO 25. E foarte usor, nu irita ochii si nu usuca tenul. Ideal pentru mine. Sa nu mai zic de parfumul usor, delicat specific Vichy.



Pentru hidratare - Aqualia Thermal, ser sau crema. Eu prefer crema - Rich iarna si Legere vara. E mai placuta pe piele si hidrateaza mai bine. Serul il folosesc cateodata vara cand e foarte cald si crema ar fi prea mult.



Am primit cadou de ziua mea Nutrilogie 1. Am aflat ieri ca este pentru ten uscat. Nu-i problema. Hidratam mai mult! E un pic mai grasa decat Aqualia Rich dar nu ma deranjeaza. Nu e inca atat de cald incat sa nu o suport pe piele.



Poti face si tu testul pe www.vichy.ro. E foarte interesant de vazut si de ce aspecte se tine cont cand se analizeaza tenul si sa vezi ce tip de ten ai, chiar daca nu folosesti gama Vichy.



Niciun comentariu: