duminică, 12 aprilie 2009

Din urma...

Long time no see! Am fost ocupata cu tot felul de activitati. In principal cu lucrul, dar si cu livada de pomi fructiferi superb infloriti care imi incanta privirea si mirosul in fiecare zi, cu plimbarile lungi, seara, cu povestile interminabile, cu inghetata buna-buna, cu lansarile de magazine si cluburi, cu picnicuri cu prietenii...



Cred ca nu mai e pentru nimeni o noutate faptul a s-au deschis magazinele mult asteptate in mall. Nu mai spun care ca oricum e mai mare rusinea ca numai acum ne putem lauda cu magazine occidentale. Vorba unei prietene: "Parca pana acum mall-ul nu a avut nici un rost!". In afara de Mango nu era nici un magazin mai de doamne ajuta in mall-ul ala.

Lucrul care m-a frapat cel mai tare a fost lumea din magazine. Multi oameni frumosi! Da! Frumosi, bine imbracati, chiar occidentali. Inca e un mister pentru mine unde au fost toti oamenii astia pana acum?! E adevarat ca au fost multi care au venit din Arad, Lugoj sau alte orase... dar totusi! Sper sa vad tot mai multa lume bine imbracata de azi inainte. Daca nu cumpara din magazinele respective macar sa se inspire, sa isi cultive bunul gust, sa nu mai urmeze tendintele lansate de faimosul Brancoveanu, Kappa si Terra. Macar atat!

S-a relansat River Deck. Vineri. Sambata am fost prezenti la locul faptei. Lume, numai bine incat sa poti dansa in voie, muzica, suficient de tare si de buna incat sa nu poti sta jos, noi, suficiant de entuziasmati si nerabdatori de deschidere incat sa observam vreun aspect negativ sau vreun inconvenient care sa ne stirbeasca distractia. Imi plac locurile in care lumea nu te face sa te simti un soarece de laborator. River Deck este un astfel de loc si pentu asta merg intotdeauna cu foarte mare placere.


Imi plac oamenii frumosi, bine imbracati, cu comportament relaxat si cu atitudine. Mi se intampla si mie sa fixez pe cate cineva dar numai pentru ca imi atrage atentia in mod pozitiv, altfel nu merita sa imi maltratez retina.

Vineri seara Radio Guerilla a sarbatorit in D'arc 3 ani de emisie in Timisoara. Invitati speciali: Mihai Dobrovolschi, Vlad Craioveanu si Liviu Mihaiu. Muzica a fost asigurata de o formatie de cover-uri din Brasov, iar distractia a fost pe masura. Destul de scurt pentru noi, care am parasit compania,de altfel foarte placuta, relativ devreme.



Azi a fost o zi superba! Am petrecut-o in mijlocul naturii si a prietenilor, cu iarba verde, flori de camp, talpi desculte si zambete de copii fericiti! Ne-am trezit cu chiu cu vai, dupa o seara nebuna la RD si un somn scurt, dar cu o pofta nebuna de aer curat, liniste si soare in obraji.

La multi ani de Florii! si Paste fericit celor care sarbatoresc azi invierea Domnului!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Mie imi place Ravioli, daca te mai gandesti, mai erau cateva magazine care meritau osteneala! :)

Beau Bazar spunea...

Da. Asa e! Dar le numeri pe degetele de la o mana. Si eu mai intru in Polo Garage, unde nu prea te atingi de nimic, la Stefanel unde se repeta povestea si inca vreo 2-3 cu preturi piperate care nu se reflecta in nici un fel in calitatea produselor. Oricum fiecare magazin are propria nisa de clienti. Eu ziceam din punctul meu de vedere, nu am vrut sa jignesc pe nimeni. Sunt convinsa ca daca nu ar fi magazine pentru toate gusturile nu ar fi nimeni in mall-ul ala.