marți, 17 februarie 2009

Cum o fi...?! Ce s-o mai intampla...?!

În zodiacul chinezesc, 2009 este anul bivolului de pămînt şi durează de la 26 ianuarie 2009 pînă la 13 februarie 2010. La Tokyo a avut loc o ceremonie prin care şobolanul, simbolul anului 2008, i-a predat ştafeta unui viţel. Cum va fi anul patronat de bivol? Astrologii asiatici spun că 2009 va fi plin de succese obţinute prin muncă asiduă, disciplină şi perseverenţă.. Oamenii au ocazia să îşi facă ordine atît în viaţa profesională, cît şi în cea familială. Ne vom strădui să investim pe termen lung, afectiv şi financiar,iar roadele le vom culege mai tîrziu. De alfel, toate horoscoapele avertizeată că 2009 este anul anul în care vor fi favorizaţi doar oamenii care lucrează serios şi metodic.

Berbecul face nuntă
În 2009, Berbecii vor avea parte de schimbări spectaculoase, şi toate pozitive. Anul va începe cu ceva probleme în plan material şi în viaţa sentimentală. Dar încercările îl vor face pe Berbec să adopte o atitudine constructivă. Aşa încît, în aprilie,va cîştiga simpatia tuturor, afacerile vor fi fructuoase, iar dragostea, pasională, întîlnind partenerul ideal pentru o relaţie de lungă durată. Poate deveni lider la
locul de muncă. Vor apărea în calea lui persoane care vor juca un rol decisiv în viaţa lui, iar în septembrie, posibil să descopere adevărata carieră. 2009 va fi un an pe care şi-l va aminti cu drag toată viaţa. Sănătatea trebuie monitorizată constant, cu mare atenţie între 15 martie şi 22 aprilie. Cei mai buni prieteni ai lui vor fi Gemenii şi Balanţa, cei mai potriviţi parteneri de dragoste,Vărsător, Leu şi Taur, iar în afaceri, se va înţelege perfect cu Săgetătorul şi Vărsătorul.

Taurul se lansează în afaceri
Pentru Taur, anul 2009 va fi unul în care va culege în sfîrşit roadele eforturilor depuse în anii precedenţi,meritele îi vor fi recunoscute, ceea ce îi va da imboldul de a pune la cale noi proiecte de succes. Va primi sfaturi bune de la o femeie sau un om mai în vîrstă care îl vor îndruma pe o curbă ascendentă a profesiei. La sfîrşitul lui iunie, se va mira cît de departe a ajuns. În plan sentimental, va cere de la partenerul său mai multă atenţie şi tandreţe. Din ianuarie pînă în martie, va avea multe şanse de călătorie, cu partenerul alături. Sfîrşitul anului va veni cu mari schimbări: îmbunătăţirea stării financiare, infuzii de capital, obţinerea de împrumuturi sau fonduri. Nu este exclus să înfiinţeze o firmă sau o organizaţie, să-şi mute conturile în altă bancă. În general, 2009 aduce un „vînt de libertate“ în viaţa Taurilor. În prima parte a anului, să aibă grijă să se odihnească mai mult şi să încerce să renunţe la viciu. În dragoste, cei mai buni parteneri vor fi Capricornii şi Leii, cei mai buni colegi, cei din Rac, Vărsător, Săgetător, iar cei mai apropiaţi prieteni, din Vărsător şi Berbec.

Gemenii vor fi mai hotărîţi
Ca de obicei, Gemenii vor oscila şi în 2009 între dorinţa de a merge înainte şi nevoia de a evalua consecinţele fiecărui gest. Cînd li se va oferi un nou loc de muncă, vor accepta, apoi se vor îndoi de alegerea făcută. În primele trei luni însă, par să fie mai hotărîţi. În plan sentimental, dacă au deja un partener de viaţă, se vor entuziasma de noile planuri ale celuilalt, dar în scurt timp se vor răzgîndi, de teama
schimbării. Gemenii singuri vor descoperi dragostea pasională, dar, după anunţarea logodnei, se vor gîndi la altcineva. Soluţia e ca Gemenii să adopte o poziţie cumpătată, calmă şi, astfel, vor fi foarte mulţumiţi la sfîrşitul lui 2009, an în care se vor face mai mult auziţi şi mai mult ascultaţi, vor primi atenţie şi de la persoanele care păreau pînă acum să îi ignore. De la începutul lui mai, nativii din Gemeni îşi vor îndrepta atenţia către familie. La sfîrşitul lui decembrie,vor întîlni persoana ideală. Cei mai compatibili parteneri în dragoste vor fi cei din Vărsător, Balanţă, Fecioară, cei mai buni colegi sau parteneri de afaceri, Scorpionii şi Racii, iar cei mai de nădejde prieteni, Săgetătorii şi Peştii.

Racul merge înainte
Pentru Raci, anul 2009 începe cu o perioadă încărcată de critici. Dar Racul îşi va urma ideile cu perseverenţă, îşi va perfecţiona proiectele şi va reuşi să-şi atingă obiectivele. În plan sentimental,partenerul de viaţă îi va lăsa libertate totală de decizie şi de acţiune. Persoanele mai în vîrstă îi vor purta noroc. Dacă nu are încă un partener de viaţă, va căuta în 2009 o persoană matură, în locul uneia inconstante şi naive. Fraţii şi surorile îl vor ajuta pe Rac să ia decizii potrivite în plan financiar. Schimbările se vor vedea în iulie şi va fi fericit să constate că a făcut bine urmîndu-şi intuiţia. Totul o să-i meargă din plin. Nu se întrevăd probleme de sănătate deosebite. Să se aştepte însă la un volum destul de mare de stres şi tracasare, mai ales în perioada aprilie-august. În dragoste, se va înţelege perfect cu nativii din Fecioară, Peşti şi Rac, în afaceri, cu cei din Taur şi Capricorn, iar cei mai buni prieteni vor fi Leul şi Balanţa.

Leului îi creşte leafa
Nativii din Leu vor fi foarte preocupaţi de relaţiile personale, bazate pe sentimente reale, care par să fi intrat într-un con de umbră. În 2009, acestea vor progresa şi îi vor aduce mai aproape de partener. Dragostea va înflori în relaţia Leului şi se poate căsători pînă la sfîrşitul anului. Va munci din greu, dar va fi răsplătit pentru strădaniile lui. Îl aşteaptă creşteri de salariu, promovări şi bonusuri,iar la sfîrşitul anului are şansa să devină o autoritate în domeniul în care profesează, sau măcar o promovare. 2009 îi pune pe nativii din Leu în faţa unor noi provocări cărora le vor face faţă cu succes. În familie, e bine să încerce să-i lase pe ceilalţi să se descurce singuri, să le acorde mai multă încredere. Atît în plan sentimental, cît şi profesional, există riscul ca Leul să fie minţit, înşelat de cineva apropiat, dar, după supărare, va răsări iar soarele. Trebuie să fie atent cu sănătatea, să evite excesele alimentare. Leul e compatibil în dragoste în 2009 cu Vărsător şi Săgetător, în afaceri cu Fecioară şi Taur, iar cei mai buni prieteni sînt cei din Capricorn, Leu, Balanţă.

Fecioara, tot mai atractivă
Fecioara va avea în 2009 un an plin de provocări. Îşi va găsi jumătatea sau va întîlni o persoană foarte specială, relaţia perfectă preocupînd-o permanent. Nativul din Fecioară începe anul îndrăgostit, va avea
parte de o relaţie dinamică, care-l va face fericit. Pînă în martie va trebui să fie prudent, să nu îşi asume riscuri financiare. Apoi, se va lansa în afaceri,cu investiţii avantajoase, sau îşi va lua un al doilea job. Din 28 octombrie pînă în 28 decembrie pot apărea probleme,aşa că e bine să îşi ţină documentele în ordine şi să-şifacă treaba la serviciu cu conştiinciozitate. Tot anul va fi în alertă, va călători mult sau chiar se va muta. Işi va lărgi cercul de cunoştinţe, va deveni tot mai admirat, mai irezistibil. În toamnă, tuturor le va părea schimbat,întinerit, şi ca aspect, şi ca atitudine. În planul sănătăţii,Fecioara va fi plină de vigoare. Totuşi, cei născuţi sun semnul Fecioarei trebuie să fie atenţi la hipertensiune şi colesterol crescut. Cei mai compatibili parteneri în dragoste pentru Fecioară în 2009: Leu, Capricorn, Rac, cei mai buni colegi sau parteneri de afaceri: Berbec, Balanţă,iar cei mai buni prieteni: Peşti, Vărsător.

Balanţa face o schimbare
În 2009, Balanţele vor deveni mai exigente cu sine, iar cu ceilalţi, mai pragmatice. E bine să se hotărască să preia iniţiativa şi să facă schimbările necesare. În prima parte a anului, nativul născut în Balanţă va avea numeroase întîlniri, mai ales legate de domeniul profesional. Trebuie să fie prudent, să nu se lase păcălit de orice promisiune, mai ales dacă este însoţită de mici favoruri. La sfîrşitul lunii octombrie, începe o perioadă în care semnează contracte sau oficializează relaţii. Beneficiile financiareîi vor aduce împlinire. În sfîrşit va ieşi din lunga perioadă de aşteptare, cu energie şi hotărîre. La sfîrşitul anului,Balanţele se pot lăuda că au avut un an bun. Au mari şanse să întîlnească partenerul mult visat. Prietenii le vor fi de mare ajutor Balanţelor în 2009. În ei vor găsi o mare onestitate şi deşi nu îşi vor face prieteni noi, cei vechi le vor spune ceva foarte adevărat şi foarte dur care le atrage atenţia.Singura problemă de sănătate e dependenţa. Partenerii ideali sînt din Leu, Vărsător, Rac, cei mai buni colegi,din Balanţă, Capricorn, iar prietenii adevăraţi, din Peşti şi Scorpion.

Scorpionul iubeşte la maximum
În 2009, deşi se vor simţi epuizaţi, Scorpionii,cu forţa lor psihică de invidiat, vor trece peste toate cu brio. Vor ajuta la rezolvarea unor disensiuni dintre cei apropiaţi. Încă de la începutul anului, datorită unei explozii de energie, Scorpionul va fi uluitor de activ şi pasional. Plin de magnetism, va avea numeroase opţiuni romantice, dar să aibă grijă să se arunce în angajamente pripite. În septembrie, un simplu flirt nevinovat se poate transforma într-o relaţie serioasă. Dacă e deja implicat într-o relaţie, ar trebui să îşi exprime sentimentele intense. Partenerul va fi încîntat. Dar e posibil să-l bănuiască de o viaţă sentimentală dublă. Scorpionul va şti să iasă din încurcătură. Va fi tentat de o afacere riscantă şi nu va urma sfaturile prietenilor. Oricum, va cîştiga bine, are şanse să fie promovat pe baza zicalei scopul scuză mijloacele. Superiorii îl vor iubi. Cu sănătatea stă bine, dar în prima parte a anului se poate confrunta cu tulburări renale, ginecologice, dermatologice şi un apetit crescut pentru dulciuri. Partenerul ideal al Scorpionului e născut în Fecioară sau Taur, în afaceri se înţelege cu cei din Leu, Gemeni, Scorpion, iar cei mai buni prieteni sînt Capricornii şi Vărsătorii.

Săgetătorul, un semn în echilibru
Săgetătorii vor încheia anul 2009 mulţumiţi că au reuşit să păstreze un echilibru în toate. În plan profesional, vor face cunoştinţă cu persoane din acelaşi domeniu de activitate, care au concepţii sau metode diferite. Vor învăţa multe de la ei. În plan sentimental, totul merge bine, Săgetătorul va renunţa la certuri, concentrîndu-se pe propriile proiecte. Dacă are deja o relaţie stabilă, căsătoria sigur e pe aproape. Dacă nu, va întîlni pe cineva deosebit, cu care va dezvolta o relaţie specială, de lungă durată. Va strînge toate legăturile de suflet. Va împleti visarea cu aventura, încrederea cu idealismul şi emoţia cu sexualitatea. Din cînd în cînd, s-ar putea să se simtă obosit psihic, dar remediul va fi o călătorie care îi va încărca bateriile. Va fi chiar el uimit cu schimbările pozitive pe care le va suferi în noul an.Sănătatea lui este bună, dacă îşi acordă mai mult timp pentru odihnă. În 2009, Săgetătorul va fi compatibil în dragoste cu parteneri din Vărsător şi Leu, în afaceri, cu cei din Gemeni, Capricorn, iar cei mai mulţi prieteni vor fi din Săgetător, Rac şi Taur.

Capricornul se îmbogăţeşte
Pentru Capricorni, anul 2009 începe în forţă şi va fi spectaculos. Vor avea de luat decizii importante pe termen lung, care vor fi cele corecte, dacă abordează totul cu curaj. Pe plan profesional, pentru Capricorn, în 2009 se discută despre sume mari. Negocierile sînt un succes, adversarii nu vor avea nicio şansă. În plan sentimental, lucrurile stau mai bine decît anul trecut. Dacă e implicat într-o relaţie, incertitudinea se risipeşte.Capricornii trebuie să asculte mai mult de glasul inimii,asumîndu-şi şi responsabilităţi. În noiembrie-decembrie, s-ar putea să apară probleme în familie, care se vor topi dacă se acţionează cu calm. Capricornul a muncit din greu pentru a-şi îndeplini scopurile (în special reputaţia de persoană onestă şi binevoitoare), şi va fi copleşit cu laude din partea colegilor de muncă şi a superiorilor. Toţi se vor bucura alături de nativul din Capricorn. Să fie însă prudent la volan. Cei mai compatibili parteneri în dragoste în 2009 sînt din Taur, Scorpion, Peşti, cei mai buni colegi sau parteneri de afaceri, din Capricorn, Fecioară, iar prietenii ideali, Leii şi Balanţele

Vărsătorul va face multe călătorii
În 2009, Vărsătorii sînt favoriţii astrelor.Sînt în formă maximă, şi fizic şi intelectual. Nativul va avea numeroase ocazii de a ieşi în lumina reflectoarelor, în plan profesional, unde se afirmă ca lider, în cercul de prieteni, ca excelent animator. Trebuie să evite singurătatea cu orice preţ. Şi să nu amestece afacerile cu prietenia. Încă din prima lună a anului, se bucură de încrederea totală a partenerului de viaţă. Nu trebuie să se implice în prea multe activităţi simultane,ca să nu-l dezamăgească. Se pare că va călători foarte mult. Se va lupta cu extravaganţele financiare, devenind tot mai îndemînatic în chibzuirea banilor. Va cheltui ajutînd prieteni dragi, mai vechi, sau alţii abia cunoscuţi. Anul acesta va avea parte de noi prieteni de nădejde,interesanţi, inteligenţi. Dacă va şti să valorifice oportunităţile, 2009 va fi anul în care-şi va pune bazele unui viitor excelent. Cu sănătatea stă bine, să-şi controleze însă greutatea. Partenerul ideal în dragoste e din Săgetător şi Gemeni, cei mai buni colegi sînt din Fecioară,Scorpion, Berbec, iar prietenii adevăraţi sînt Peşti şi Lei.

Peştii, oameni cu noroc
Viitorul Peştilor în 2009 e pozitiv, mai ales în ceea ce priveşte ţinerea promisiunilor. Cineva foarte apropiat sau un prieten de suflet va avea nevoie de ajutor, iar nativul din peşti nu va întîrzia să i-l dea. În mijlocul lunii martie, evoluţia lui va fi urmărită îndeaproape de şefi sau o de o figură autoritară din familie. Dacă va face totul ca la carte, aprecierea bine-meritată nu va întîrzia să apară. Norocul îi urmăreşte pe nativii Peşti în 2009, astfel că vor trece uşor peste greutăţi. Vechile prietenii se vor transform în relaţii de lungă durată. Vor face multe călătorii, la capătul cărora aşteaptă multe oportunităţi. Spre sfîrşitul anului, o relaţie cu cineva special va ajunge la punctul culminant. În afaceri, e bine să nu conteze pe termenele încasărilor şi să-şi asigure un capital de rulaj. În general, 2009 este un an în care cel născut sub acest semn construieşte pentru viitor. Rezultatele nu apar imediat, dar vor veni cu siguranţă. Sănătatea e bună, mai puţin rezistenţa fizică. Partenerii în dragoste ideali sînt Capricorn, Leu, Gemeni, cei mai buni colegi, Săgetător, Scorpion, iar cei mai buni prieteni pentru Peşti în 2009, vor fi din Balanţă şi Berbec.

Niciun comentariu: