sâmbătă, 11 decembrie 2010

Afla ce tip de personalitate ai

Alege  una dintre figurile de mai jos pentru a afla cu rapiditate ce tip de  personalitate ai. Aceste figuri au fost concepute de catre un psiholog, fiind  testate pe oameni din intreaga lume o perioada lunga de timp. Pe masura ce se  primea feedback ele au fost modificate atat in ceea ce priveste culoarea si  forma si apoi testate din nou pana s-a obtinut o forma finala extraordinar de  eficienta. Figurile de mai jos reprezinta cele 9 tipuri de baza ale personalitatii. 

 
1.  
Independent
Nonconformist
Libertin

Ai nevoie de multa libertate  si nu iti permiti sa te atasezi astfel incat sa poti lua decizii liber de orice  constrangeri. Ai inclinatii artistice atat la serviciu cat si in timpul liber.  Uneori nevoia de libertate te determina sa actionezi contrar a ceea ce se  asteapta de la tine.
Modul tau de viata este individualist. Nu vei imita  niciodata orbeste ceea ce este general acceptat; dimpotriva, vei cauta sa  traiesti in conformitate cu propriile idei si convingeri, chiar daca asta  inseamna sa inoti impotriva curentului.
 
2.
Dinamic
Activ
Extrovertit

Esti capabil sa iti asumi  riscuri si sa te implici in totalitate in schimbul unei munci variate si  interesante. Prin contrast, rutina are asupra ta un efect paralizator.  
Ceea ce iti place cel mai mult este sa joci un rol activ in evenimentele  care te inconjoara. Astfel iti vei putea satisface necesitatea de a actiona.   

3.
Cu picioarele pe pamant
Echilibrat
Armonios

Adopti un  stil natural si esti atras de tot ceea ce este simplu. Oamenii te admira  intrucat esti cu picioarele pe pamant si se pot baza pe tine. Le oferi celor  apropiati securitate si spatiu de exprimare. Esti perceput ca o persoana calda  si atenta. Respingi tot ceea ce este strident si artificial. Ai tendinta de a fi  sceptic in fata efemeritatii modelor. Pentru tine hainele trebuie sa fie  practice si elegante intr-un mod neostentativ. 

4.
Profesional
Pragmatic
Increzator

Iti iei viata in  maini si ai mai multa incredere in propriile tale puteri decat in noroc. Rezolvi  problemele intr-un mod practic, fara complicatii inutile. Privesti realist ceea  ce se intampla si nu ai ezitari. La serviciu ti se dau mari responsabilitati  intrucat colegii stiu ca se pot baza pe tine.
Forta de care dai dovada  se va rasfrange si asupra celor din jur facandu-i mai siguri pe ei insisi. Nu  esti niciodata multumit pana cand ideile tale nu au fost puse in practica.   

5.
Pacifist
Diplomat
Neagresiv

Esti tolerant si in  acelasi timp diplomat. Iti faci prieteni fara greutate, pastrand in acelasi timp  spatiul tau privat si independenta. Din cand in cand iti place sa te retragi  pentru a medita la intelesul lucrurilor. Asta nu te face insa un singuratic.  Traiesti in pace cu tine insuti si cu lumea si apreciezi viata si ce are ea de  oferit.

6.
Fara griji
Ludic
Vesel

Iti place sa fii liber si  spontan. Incerci sa te bucuri cat mai tare de tot ce are viata de oferit,  conform zicalei: "Nu ai decat o viata de trait."
Esti foarte curios si  deschis la tot ceea ce este nou; schimbarea te face sa infloresti. Nimic nu este  mai rau decat sa te simti incorsetat. Tot ceea ce este in jurul tau este un joc  care iti poate crea o surpriza placuta.

7.
Romantic
Visator
Emotiv

Esti o persoana  sentimentala. Refuzi sa vezi lucrurile numai din punct de vedere rational. Ceea  ce simti este la fel de important pentru tine ca si ceea ce gandesti. Consideri  ca visele sunt o parte esentiala a vietii.
Respingi oamenii care iau in  deradere romantismul si se comporta numai rational. Respingi tot ceea ce  constrange bogata ta varietate de stari si emotii.

8.
Analitic
De incredere
Sigur

Ceea ce ai mai pretios  este capacitatea ta rapida de intelegere. Obisnuiesti sa aduni mici bijuterii de  rationamente pe care sa le dezvalui ca un prestidigitator de cate ori  interlocutorul le trece cu vederea.
Cultura joaca un rol esential in viata  ta. Ti-ai format un stil propriu, care este elegant si diferit de moda actuala.  Idealul tau, care iti ghideaza intreaga viata, este sa te bucuri de placerile pe  care le are de oferit cultura. Iti place sa te inconjori de oameni care au un  anumit grad de cultura.

9.
Introspectiv
Rational
Analitic

Deseori iei la  intrebari ceea ce este in jur si pe tine insuti. Mult mai des decat ceilalti  oameni. Detesti superficialitatea. Preferi sa fii singuri decat sa faci  conversatii de complezenta. Dar relatiile pe care le ai cu prietenii sunt  stranse, ceea ce iti ofera linistea si armonia de care ai nevoie pentru a te  simti bine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Eu alesei desenul 2.

Anonim spunea...

ce am ales, mi se potriveste. s-a nimerit sa fie si nr meu norocos, 7:)