vineri, 12 octombrie 2012

From Paris with Love



Nu-i nici un secret ca femeilor le plac bijuteriile, si nu de ieri-de azi ci de mii de ani. Inca de pe vremea Cleopatrei care a adus acest mestesug la rang de arta.

Inveseleste o tinuta simpla in care te simti cel mai bine, cu bijuterii pretioase, lucrate manual cu multa dragoste si atentie cu cristale Swarovski marca Charm de Paris. Fara sa iti faci griji ca ai putea gresi, poarta culori pastelate, diafane la tinutele de zi si culori tari, puternice, stridente seara sau la evenimente speciale din viata ta.




Femeile incearca mereu sa atraga privirile celor din jur si sa fie admirate pentru modul in care isi aleg tinuta. Nu de putine ori, problemele apar atunci cand vine vorba de alegerea bijuteriilor. Acestea reprezinta de cele mai multe ori partea cea mai importanta a unei tinute. Bijuteriile cu cristale Swarovski de la Charm de Paris sunt foarte apreciate de reprezentantele sexului frumos si se potrivesc de minune in orice anotimp.

Atunci cand vrei sa mergi la un cocktail alege o rochie simpla ce poate fi accesorizata cu o bratara lucrata cu cristale in forma de floare care sa atraga toate privirile, sau o pereche de cercei romantici cu cristale in culorile marii si sigur nu o sa treci neobservata.




Pentru a avea un stil de invidiat, nu trebuie sa pui accent doar pe haine, ci si pe accesorii. De aceea trebuie sa ai mare grija cand le alegi, mai ales atunci cand vine vorba de bijuterii.

Acestea trebuie sa se potriveasca perfect atat stilului cat si fizicului tau. Dimensiunile, formele si materialele din care sunt confectionate se aleg cu grija, in functie de forma fetei, a gatului, a degetelor, dar si in functie de modul in care ti-ai aranjat parul si, bineinteles, de ocazie.
Pentru iubitoarele de pantofi excentrici Charm de Paris propune bijuterii detasabile (cu clipsuri speciale pentru pantofi) care sa transforme in functie de ocazie, orice pereche de pantofi simplii, clasici in adevarate podoabe.

 
 



Niciun comentariu: