vineri, 20 ianuarie 2012

Golden Globes 2012 - Premiile Globurile de Aur 2012golden_globes_2012_red_carpet_bijuterii vedete_globurile de aur_by_charm_de_paris

Festivitati precum decernarea premiilor Oscar sau Globurile de Aur sunt ocazia perfecta pentru vedetele din lumea dar mai ales de la Hollywood sa ne fascineze cu rochii de gala si bijuterii de colectie. Invitati numai unul si unul, bauturi fine, mancaruri pretentioase, barbati imbracati la patru ace si rochii create special pentru a evidentia atitudini, stiluri, frumuseti care tind spre perfectiune.


Importanta evenimentului este cu atat mai mare cu cat criticii considera Premiile Globurile de Aur barometrul pentru rezultatele de la Premiile Oscar.

Premiile Globurile de Aur (Golden Globe Awards) au reprezentat, inca din 1944, un prilej special pentru a premia cele mai bune filme si seriale rulate cu un an in urma si au ramas pana astazi adevarate parade de glamour, eleganta si lux dus la extrem. 
 

 

Pa langa fabuloasele rochii de seara, celebritatile au purtat bijuterii dintre cele mai pretioase, cu diamante, smaralde, safire, cristale si metale nobile.
Cele mai eye-catching bijuterii le-a purtat Heidi Klum, bijuterii din turquoise si diamante in timp ce Sofia Vergara a ales sa-si completeze tinuta cu cele mai scumpe bijuterii, in valoare de peste 5 mil $.

julianne_moore_heidi_klum_golden_globes_2012_by_charm_de_paris

Julianne Moore a ales o pereche de cercei lungi cu smaralde si diamante in timp ce mai tinerele ei colege de breasla, Jessica Alba, Kate Beckinsale, Charlize Theron au purtat bijuterii cu diamante si cristale albe ale marilor case Chopard, Bulgari, Cartier.


bijuterii_covorul_rosu_globurile_de_aur_2012_bijuterii_vedete_2012_by_charm_de_paris

Golden-Globes-Accessory-Report-Arm-Candy

Golden-Globes-Accessory-Report-Megawatt-Earrings


Niciun comentariu: