joi, 10 noiembrie 2011

London Treasure Hunt


Cine ar fi crezut ca Londra poate fi atat de frumoasa in anotimpul in care ploile si frigul ar trebui sa ne intinda nervii la maxim, sa ne muste obrajii si sa ne ude ghetele?! Ei bine, nu stiu daca am avut noroc pur si simplu sau am ales bine perioada, insa cele cateva zile petrecute in minunata metropola s-au dovedit a fi absolut superbe.
.
Zile insorite, oras captivant, prieteni minunati si multa multa pofta de plimbare au fost ingredienetele excursiei noastre scurte dar intense. Cinci zile s-au dovedit insuficiente pentru toate minunatiile care ni s-au aratat si mai ales pentru cele care au ramas in continuare mister.

Va recomand cu caldura plimbari la pas pe stradutele cochete, pe bulevardele mari si aglomerate, pe malurile Tamisei, la principalele atractii dar si in ciudatul orasel Camden Town. Mergeti la observatorul astronomic de la Geenwich unde va puteti delecta cu un show inedit de proiectii ale spatiului cosmic, la British Museum, in orice pub din Picadilly Circus sau Trafalgal Square sau la pranz la satiosul Nandos. A, si daca tot esti in Picadilly neaparat devoreaza un Cinebon! E cel mai delicios desert pe care l-ai mancat vreodata!





 
 











 











 








































Un comentariu:

Irina spunea...

Sunt superbe pozele, iar voi si mai si...se vede ca v-ati simtit extraordinar si ati profitat la maxim de cele cateva zile...Foarte frumos totul!!!!