marți, 4 decembrie 2007

Proces de 360 de milioane de dolari pentru Apple si AT&T


Cine nu a auzit de noua minunatie scoasa pe piata de Apple?! iPhone-ul a starnit curiozitatea tuturor si de cand s-a zvonit lansarea lui ne-a tinut in suspans.
Azi am primit pe mail newsletter-ul unui ziar pe care aproape niciodata nu il citesc, dar cu toate astea continui sa primesc articolele lor.


















De data asta, insa, un articol din pagina de prezentare mi-a atras atentia:
Proces de 360 de milioane de dolari pentru Apple si AT&T. Hmmmm .... interesant! Cititi si voi articolul:

' Klausner Technologies a intentat companiilor Apple si AT&T un proces in care acuza ca telefonul produs de prima si distribuit de a doua foloseste tehnologie brevetata Klausner la serviciul de casuta vocala, informeaza Associated Press. De asemenea, Klausner a chemat in instanta si companiile Comcast Corp, Cablevision Systems Corp si Skype, pentru folosirea tehnologiei brevetate “visual voicemail”.

Daunele cerute de Klausner Technologies de la Apple si AT&T se ridica la 360 de milioane de dolari. De la celelalte trei companii, Klausner solicita inca 300 de milioane de dolari.

Klausner a mai fost implicata intr-un proces asemanator in 2006, cu furnizorul de telefonie prin internet Vonage, pentru aceeasi tehnologie, pe care l-a si castigat. Acum, compania sustine ca aplicatia “visual voicemail” a telefonului Apple iPhone, dar si serviciile Optimum Voicemail de la Cablevision, Digital Voice Voicemail de la Comcast si Voicemail de la Skype folosesc tehnologia sa in mod ilegal.'

sursa: Capital


Si fiindca veni vorba de iPhone si de Apple... here's some cute and funny stuff I've found over the Internet:

Copii astia imi amintesc de filmuletul: 'One Man Band' ... nu stiu de ce.... :))) Oricum sunt super cute!



Le gasiti pe https://www.gelaskins.com

Un comentariu:

Anonim spunea...

oh how pretty! i think i need one for my notebook.