vineri, 21 septembrie 2007

Make-up: Evidentiaza ochii !

Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului. Nu exista ochi 'buni' sau ochi 'rai' dar exista ochi fascinanti... Ti s-a intamplat vreodata sa privesti in ochii unei persoane si sa simti ca te hipnotizeaza? Ochii frumos conturati atrag privirile tuturor. Pentru a crea exact efectul dorit si pentru a nu cadea in extrema cealalta este foarte important sa stim sa alegem culorile care ni se potrivesc cel mai bine (in functie de culoarea ochilor nostri). Negrul este intotdeauna recomandat, in cantitati mai mari sau mai mici in functie de eveniment... insa atentie mare! este foarte important sa nu exageram! Conturati-va cat mai natural ochii si nu uitati de mascara!

Indiferent daca aveti timp sau nu de un machiaj complet cel mai important este Mascara! In ceea ce priveste buzele, acestea de preferat cat mai naturale, aplicandu-se eventual un gloss cat mai natural sau un ruj mat culoarea buzelor.

In ceea ce priveste tendintele de make-up din sezonul toamna-iarna 2007-2008, se pune accent pe nunate metalizate de olive, auriu, caramiziu sau verde. Desi vara a cam trecut, putem inca folosi farduri in nuantele marii, seducatoare si stralucitoare precum sirenele.


Marii designeri internationali urmeaza intocmai tendintele lansate de make-up artisti sau vice-versa. La Kenzo, ochii au fost accentuati cu albastru si verde metalic, la Ungaro, linia genelor a fost invaluita in albastru stralucitor iar la Donna Karen in verde argintiu.

Pentru sezonul toamna-iarna, nuantele se vor mai inchide capatand o tenta boema insa paleta de culori se va pastra in mare masura si in anotimpul rece.
---------------------------------------------------------------------------

2 comentarii:

Anonim spunea...

Extraordinar de util acest articol !

Anonim spunea...

Mai sa stii ca este extraordinar de util! :) Dragutz Ate!